Agrothessaly 2023

agrothessaly-2023-2

Υλοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 13η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία “Agrothessaly” που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σκεπαστής Αγοράς στη Νεάπολη και αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΕΘ Ηelexpo.

H εκθεση δέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες απ΄ όλη τη χώρα και ομαδικές επισκέψεις απο τα Βαλκάνια, ενώ σημαντικό είναι το αποτύπωμα στην τοπική οικονομία.

Στην AgroThessaly μετείχαν 766 εκθέτες (269 άμεσοι και 497 έμμεσοι) από 34 χώρες και 259 ξένοι εμπορικοί επισκέπτες.
Εταιρείες-leaders στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την κτηνοτροφία και τη γεωργία παρουσίασαν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τα τεκταινόμενα στις διεθνείς αγορές.

Γεωργικά μηχανήματα και ελκυστήρες, εργαλεία κατεργασίας εδάφους, εφόδια, πολλαπλασιαστικό υλικό, φυτώρια, κηπευτικά μηχανήματα, δασικός εξοπλισμός, μηχανήματα για την κτηνοτροφία- πτηνοτροφία, ζωοτροφές, υπηρεσίες, οργανισμοί, ειδικός Τύπος συνέθεσαν, μεταξύ άλλων, το περιεχόμενο της AgroThessaly, που για μία ακόμη φορά θα αποτέλεσε σημείο συνάντησης του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου.
agrothessaly-3 agrothessaly agrothessaly-2

Chrysa Patsa
    dypa