Χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών 2022 -23»

parko-ton-euxon

Η Λάρισα, η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, έχει φορέσει τα γιορτινά της και προσελκύει κατά την εορταστική περίοδο χιλιάδες επισκέπτες, με αφορμή το χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών», διατηρώντας παράλληλα και μια μεγάλη βεντάλια επιλογών σε πολιτισμό και διασκέδαση.

Στην χριστουγεννιάτικη λοιπόν Λάρισα, αυτές τις ημέρες κυρίαρχο είναι το 64ων στρεμμάτων Πάρκο του Αλκαζάρ, κάτω από το λόφο του Φρουρίου και δίπλα στον Πηνειό ποταμό, στο οποίο έχει διαμορφωθεί το Θεματικό «Πάρκο των Ευχών», που υποδέχεται αυτές τις ημέρες μικρούς και μεγάλους και προσφέρει μία αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του δήμου Λαρισαίων, η οποία επέστρεψε φέτος μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας. Face painting, δραστηριότητες, ανιματέρ, παγοδρόμιο και παιγνίδια λούνα πάρκ και βεβαίως, οι πανέμορφες κατασκευές, η φωτισμένη γέφυρα και το χριστουγεννιάτικο δένδρο μέσα στην λίμνη συνθέτουν το Πάρκο των Ευχών.

Όλα αυτά δίπλα στο κέντρο της πόλης της Λάρισας, γνωστής για τη ζωντάνια της, την όμορφη εμπορική αγορά, τα υπέροχα cafe και εστιατόρια.
Τα μνημεία και αρχαιολογικά ευρήματα, διαφόρων ιστορικών περιόδων που υπάρχουν στο κέντρο με το μεγαλειώδες Α’ Αρχαίο Θέατρο, το Διαχρονικό Μουσείο, το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις των επισκεπτών, τη Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη Πινακοθήκη της χώρας μετά την Εθνική Πινακοθήκη στην Αθήνα, το Λαογραφικό Μουσείο και άλλες δομές πολιτισμού και ιστορίας, διαμορφώνουν μια ολοκληρωμένη βεντάλια επιλογών για όσους επιλέξουν να βρεθούν στην πόλη μας.

Ως επισκέπτες, νιώσαμε ζεστασιά ,χαρά και με την καλοσύνη και τη θετική αύρα όλων αυτών των ανθρώπων που μας καλοδέχτηκαν…γίναμε κι εμείς παιδιά ,ζήσαμε το παραμύθι !!
parko-ton-euxon-4 parko-ton-euxon-2 parko-ton-euxon-3

Chrysa Patsa
    dypa